Ervaringen met Courser Consult

“Ik voelde mij vertrouwd en heb altijd goed contact gehad. Ook de bereikbaarheid was prima. Ja, mijn doelen zijn grotendeels bereikt en ik voel dat ik me positief heb ontwikkeld, ook door de coaching. Ik heb hier veel aan gehad en geleerd over mijzelf” (CB, man, 33 jaar)

“Manuela is een zeer prettige coach. Erg betrokken en daardoor was het voor mij makkelijk open te zijn. Ze zorgde er namelijk voor dat ik me op mijn gemak voelde, wat een coachingstraject erg ten goede komt” (CM, vrouw, 33 jaar)

“Het coachingstraject met Manuela Zijp heeft mij in een relatief klein aantal gesprekken veel opgeleverd. Ik heb Manuela ervaren als een betrokken, integere en professionele coach die veel te bieden heeft bij zowel praktische als meer diepgaande zaken” (CCB, vrouw, 51)

“Juist het (zichtbaar) ontbreken van werkvormen deed mij goed” (JvB, man, 53)

“Mijn persoonlijke effectiviteit (zoals doelen stellen, prioriteiten stellen, wensen en behoeften aangeven, verantwoordelijkheid delen) is duidelijk verbeterd” (AW, vrouw, 55)

“Manuela kan goed luisteren, analyseren en de kern benoemen en dan methodieken toepassen die in die situatie bruikbaar voor mij zijn” (NG, vrouw, 58)

“De coach was te allen tijde goed bereikbaar. Ik ben zeer tevreden over de toegepaste methodiek en het uiteindelijke resultaat.” (JB, man,57)